Mijn verhaal en Scentsy in Nederland

Niet alles draait om nagels…

Al jaren had ik waxbranders en diverse waxmelts in huis, maar elke keer die waxinelichtjes… Toen hoorde ik van Scentsy en zag de geweldige Scentsy warmers, ik dacht ‘maar dat is ideaal!’. Helaas werden ze in Nederland nog niet verkocht.

Enige tijd geleden kwam ik een bericht tegen waarin bekend werd gemaakt dat Scentsy op 16 oktober 2019 in Nederland gelanceerd zou worden. Wow! Daar moest ik bij zijn! En dus schreef ik mij op 16 oktober als één van de eerste Nederlandse consulenten in. Ik ben nu officieel onafhankelijk Scentsy Nederland consulente!

Inmiddels staat hier de warmer aan, met de heerlijke geur ‘vanilla, bean & buttercream’: Decadente BUTTERCREAM-frosting van verse boter, opgeklopt met RIETSUIKER en VANILLE-extract. Een heerlijke zachte geur.

De mogelijkheden bij Scentsy zijn eindeloos. Wil je producten bestellen, een geurparty in je eigen kamer geven met je vriendinnen of misschien zelfs wel consulente worden? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie, ik vertel je er graag meer over.
Uiteraard kun je de producten ook zien, voelen en ruiken bij mij thuis!

Waar kun je mij vinden??
Mijn eigen website: thescentedlife.nl
Mijn officiële Scentsy webshop: https://andreabaas.scentsy.nl
Facebook: https://www.facebook.com/thescentedlifewithandrea/
Instagram: https://www.instagram.com/the_scented_life_with_andrea/
Bekijk hier de volledige Scentsy Nederland catalogus

Tot scents!

The scented life with Andrea – onafhankelijk Scentsy Nederland consulent / consulente

Waar draait het om bij Scentsy Nederland?

Scentsy heeft een obsessie voor geur, heel veel geur… we maken je leven en wereld Scent-sationeel geurend. We delen al onze inspirerende geuren en de geweldige manieren om ze te ervaren graag met je. Of je nu wilt genieten van onze waswarmers, diffusers of geurbloemen, we zijn ervan overtuigd dat je van verliefd gaat worden op al onze producten.

Wij bieden onder andere:
Diffusers & oliën
Ventilatordiffusers & Scentsy pods
Scentsy warmers / waswarmers & Scentsy waxbars / geuren
Scentsy voor kids & Disney / Marvel / Star Wars
Geurbloemen/ Car bars / Scent cirkels / Scent paks
Huisdierenlijn / Wasproducten / Schoonmaakproducten